Nieuwe ontwerpen De Leeuw-complex in te zien

Voorpagina » Toerisme » Nieuwe ontwerpen De Leeuw-complex in te zien

Vanaf vandaag, donderdag 3 augustus 2017, liggen de nieuwe ontwerpen van het plan op het voormalige brouwerijterrein De Leeuw aan de Plenkertstraat ter inzage. In het gemeentehuis kunt u de papierenversie inzien, via de gemeentelijke website de digitale versie.
Vanaf vandaag start tevens het formele traject van inspraakprocedure voor de termijn van zes weken. In december a.s. zal de gemeenteraad een beslissing nemen over het bestemmings- en ontwerpplan. Inderdaad, twee procedures in één traject.
Hierover schrijft de gemeente op haar website het volgende: “Het toepassen van de coördinatieregeling maakt het mogelijk om de aanvraag omgevingsvergunning gelijk op te laten lopen met de procedure voor het bestemmingsplan ‘Partiële herziening BP Kernen 2010 – Herontwikkeling Leeuwterrein’. De voorbereiding, bekendmaking en vaststelling van de besluiten worden hiermee gebundeld. Dit betekent dat er één gecombineerde procedure wordt doorlopen in plaats van verschillende procedures”.
De datum van presentatie van de plannen is steeds uitgesteld. Nu is het dan eindelijk zover dat schetsen getoond kunnen worden. Het originele plan was uitgebreider en het huidige.
Projectontwikkelaar Wyckerveste gaat het plan ontwikkelen voor opdrachtgever Shimano die in het voorjaar van 2019 een opening gepland heeft.
KLIK HIER om de orginele schetsen nogmaals te zien.
Kijk hieronder naar de ontwerpschetsen van Architectenbureau Moederscheim Moonen.

← Vorig bericht

Waar kan publiek de 'Ironman' zien?

Man zwaargewond bij vechtpartij

Volgend bericht →