Nieuwe prinsen voor het seizoen 2014.

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Broekhem » Nieuwe prinsen voor het seizoen 2014.

Zaterdag proclamatie prins Waterratte Schin op Geul.Zaterdag 4 januari vanaf 19.11 uur vindt de proclamatie plaats van de nieuwe stadsprins van CS de Mirlitophile 1879. Dat zal plaatsvinden in de Grotestraat-c. Allereerst treden regerend prins Ger I en minister Frank af. Vanaf 20.11 uur zal de nieuwe prins bekend gemaakt worden.
Wie wordt opvolger van Jeugdprinses Joëlle ?
Zondag 5 januari vanaf 14.00 uur wordt in de Polfermolen bekend gemaakt wie de nieuwe Vastelaovesprins of prinses wordt van de Jeugd Karnaval van de Mirlitophile. Tijdens deze middag wordt de nieuwe beschermheer Luciano van Waterschoot geïnstalleerd en er zijn optredens van de eigen dansmarietjes en van Rafke van Loo, Rowena, Cosy Corner, Kay en Niels (winnaars van het TVK 2013) en de nieuwe Sjlager 2014 wordt vertolkt door "De drie Beeldjes". De entree voor de kinderen is gratis, volwassenen betalen € 2,=.

Nieuwe prins CV de Waterratte Sjin
Op zaterdagavond 4 januari zal om klokslag 22.00 uur in gemeenschapshuis ’t Geboew in Schin op Geul de nieuwe Prins van het Waterratterijk worden uitgeroepen. Vanaf 20.00 uur is een ieder welkom om deze feestelijke gebeurtenis bij te wonen. Er wordt gezorgd voor een passende muzikale omlijsting.
Op dezelfde locatie zal op zondag 12 januari vanaf 14.11 uur aan de nieuwe ‘heerser’ een receptie worden aangeboden. Tevens worden op die dag drie jubilarissen van CV de Waterratte gehuldigd, tw. Johan Wouters (3×11 jaar lid), Ton Lemmens (2×11 jaar lid) en Willie Thimister (1 x 11 jaar lid). Aansluitend aan het officiële gedeelte vindt een ‘Spätschoppen’ plaats.

← Vorig bericht

Carnavalsweekeinde van CV de Böschule.

In crisistijd bruist Valkenburg aan de Geul als nooit tevoren.

Volgend bericht →