Nieuwe tennisseizoen van start

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Valkenburg Centrum » Nieuwe tennisseizoen van start

Voor L.T.C. ValkenburgOp zondag 1 april opent L.T.C. Valkenburg traditiegetrouw het nieuwe tennisseizoen met een openingstoernooi vanaf 14:00 uur. Voor jeugdleden worden deze zondag ook openingsactiviteiten georganiseerd. Voorafgaand (13:00 uur) aan het openingstoernooi zal de Algemene Ledenvergadering plaatsvinden.
De start van de tenniscompetitie staat gepland op zaterdag 7 april aanstaande.
Ook dit jaar zijn weer twee seniorenteams vertegenwoordigd: Valkenburg 1 komt uit in de zaterdagmiddag 3de klasse algemeen, Valkenburg 2 speelt in de zaterdagmiddag 4de klasse 35+.
Valkenburg 1 mag de eerste speeldag thuis beginnen tegen Kerkrade, Valkenburg 2 mag proberen de punten in Valkenburg te houden tegen Oranje Nassau (aanvang wedstrijden 13:00 uur).
Ook dit seizoen is de jeugd weer vertegenwoordig! Dit seizoen nemen twee jeugdteams deel aan de districtscompetitie op zondagmiddag. Het mixteam (tot en met 14 jaar) mag op Paasmaandag 9 april in Baexem starten, het jongensteam (tot en met 14 jaar) mag op die dag thuis aantreden tegen Park E9.
Nieuwe (jeugd) leden blijven van harte welkom. Meer informatie? Stuur een mailtje naar Roger Moonen (roger.moonen@planet.nl) of naar Emiel van der Wal (emiel.wal@planet.nl). Uiteraard is het ook mogelijk om tennislessen te nemen.
Wij zullen jullie ook dit seizoen weer middels Tv Valkenburg op de hoogte houden van speeldata en uitslagen.

← Vorig bericht

Houthem krijgt buurtsuper

Notulen openbare dorpsraadvergadering

Volgend bericht →