Nieuwe voorzitter regio 8/Heuvelland LBM

Voorpagina » Nieuws » Cultuur » Nieuwe voorzitter regio 8/Heuvelland LBM

Kittie Huntjens-Theunissen trad af als voorzitterTijdens de vergadering van regio 8/Heuvelland, d.d. 8 november 2006 in het Wielderhoes te Wijlre, trad mw. Kittie Huntjens-Theunissen, woonachtig in Vilt, af als voorzitter van het bestuur, na deze functie met veel verve vervuld te hebben sinds 1993. Zij kwam in 1989 in het bestuur van deze regio van de LBM.
Kittie Huntjens-Theunissen was o.a. raadslid en wethouder van de gemeente Valkenburg a/d Geul en is nog steeds met trots voorzitter van de Brassband St. Gerlach uit Houthem.
Het bestuur heeft mevrouw Alice Frijns-Stassen uit Eys bereid gevonden in de opvolging te voorzien.
Alice Frijns-Stassen had zitting in het Algemeen Bestuur van de Limburgse Bond van Muziekgezelschappen namens regio 8/Heuvelland van 1997 – 2005.
Zij is zeker geen onbekende in HaFaBra-land.
Wij danken de scheidende voorzitter van harte namens de 35 muziekverenigingen, deel uitmakend van regio 8/Heuvelland, waartoe ook de muziekgezelschappen van de gemeente Valkenburg aan de Geul behoren.
Wij wensen de opvolger alle succes toe.
Na Leo Pierey en Kittie Huntjens-Theunissen is Alice Frijns-Stassen de derde voorzitter sinds het bestaan van de regio’s in 1981.

← Vorig bericht

Nieuwe Mirliton gratis verkrijgbaar

Laatste politiek café op Falcon radio

Volgend bericht →