Nieuwe website TV Valkenburg een groot succes

Voorpagina » Nieuws » Cultuur » Nieuwe website TV Valkenburg een groot succes

Sinds ruim een maand heeft TV Valkenburg een nieuwe website: www.tvvalkenburg.tv
De eerste maand (januari) trok de website bijna 40.000 bezoekers die bijna 80.000 pagina’s hebben bekeken. Vanuit de hele wereld zijn er trouwe bezoekers die dagelijks het nieuws uit Valkenburg volgen, van dichtbij België en Duitsland tot de Verenigde Staten en Seychellen.
Uiteraard ook vanuit Nederland trekt de nieuwe website dagelijks bezoekers, 33% komt uit de gemeente Valkenburg, 10% uit Maastricht, 9% uit Amsterdam en bijvoorbeeld 7% uit Heerlen. Hiermee overstijgt het bereik van TV Valkenburg de lokale grenzen aanzienlijk.
De website heeft niet alleen een compleet nieuwe techniek en eigentijdse uitstraling maar heeft ook een koppeling naar Social Media zoals Facebook, Twitter en Google+. Alle nieuwsberichten van TV Valkenburg worden bij u afgeleverd in uw eigen Social Media tijdlijn. Van alle lokale omroepen in heel Limburg heeft TV Valkenburg de meeste volgers op Facebook die vaak ook een actieve rol hebben in het aanleveren van nieuws en informatie of discussies over berichten.
De bijna 10.000 nieuwsberichten van de oude website zijn onlangs ook overgezet naar de nieuwe website. Hierdoor is 10 jaar nieuwsarchief van TV Valkenburg behouden gebleven en online doorzoekbaar. De TV uitzendingen van TV Valkenburg zijn sinds kort ook te bekijken via de website en ook hier wordt gebouwd aan een online digitaal archief.
Stichting TV Valkenburg is een publieke lokale televisiezender sinds 1999 bekend als “TV Valkenburg”.
TV Valkenburg verzorgt TV uitzendingen, Teletekst, kabel krant en een website voor alle inwoners van de gemeente Valkenburg aan de Geul en andere geïnteresseerden.
De TV programma’s worden uitgezonden via Ziggo: digitaal kanaal 42 of via Ziggo analoog. Via glasvezel KPN: kanaal 619, OnsBrabantNet: kanaal 2094, XS4ALL: kanaal 619 en via Vodafone: kanaal 2094. De stichting werkt uitsluitend met vrijwillige medewerkers en wordt deels gesubsidieerd vanuit een landelijke verdeelsleutel van gelden voor publieke lokale omroepen.

← Vorig bericht

Is dit de laatste cao voor SW medewerkers?

Transformatie van gebouwen naar woningen?

Volgend bericht →