Nieuwe wethouder, nieuwe gezelligheid voor centrum?

Voorpagina » Toerisme » Nieuwe wethouder, nieuwe gezelligheid voor centrum?

Wethouder Claudia Bisschops (CDA) wil met de ondernemers per straat in het Valkenburgse centrum om de tafel zitten hoe het huidige kale, ongezellige centrum omgetoverd kan worden tot iets gezelligs. Een hele verbetering gezien de beleidskaders die haar voorganger hanteerde in het zgn. uitstallingsbeleid.
PGP fractievoorzitter Corrie Fulmer bevreemdde deze houding van de wethouder en waarschuwde dat het wel eens moeilijk kan worden om alle ondernemers op een rij te krijgen. Zorg ervoor dat er geen uitstel op uitstel komt, adviseert zij. VVD-commissielid Theo Rooding adviseert de wethouder om niet alleen met de VOC om tafel te zitten maar ook met de Koninklijk Horeca Nederland. “Terrassenbeleid en uitstallingsbeleid lopen nauw samen. Zijschermen van terrassen moeten doorzichtig zijn. Dat moet niet teniet gedaan worden door aan de andere kant het vol met kleding te laten hangen”.
Algemeen Belang commissielid Wim Weerts vindt dat er na invoering van het nieuwe uitstalling- en terrassenbeleid ook volledig gehandhaafd moet worden. Niet waarschuwen. Direct op de bon.”
Archieffoto TV Valkenburg

← Vorig bericht

Gemeente gaat weer hulp bieden aan inwoners Broekhem-Zuid

Uitslagen zaalvoetbal

Volgend bericht →