Nog geen spoedige afbraak kantine Valkenburgse Boys

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Broekhem » Nog geen spoedige afbraak kantine Valkenburgse Boys

Uit een mededeling van de gemeente Valkenburg aan de Geulvoorlichter blijkt dat er nog niet gestart wordt met de afbraak van de kantine van de Valkenburgse Boys. Tv Valkenburg berichtte daar vorige week al over. “Er is zelfs nog geen sloopvergunning afgegeven” aldus Vincent van der Stouwe, van de afd. Voorlichting en PR van de gemeente.
Het ligt in de planning dat, als het gebouwtje eenmaal is afgebroken, een van de bijbehorende voetbalvelden “aan de natuur wordt teruggegeven”. Het tweede veld, dat naast het hoofdveld ligt, zal door de Provincie Limburg een andere bestemming krijgen. Want de provincie is eigenaar het hele natuurgebied waarin o.a. het oude voetbalcomplex ligt.
De plannen van Hockeyclub Sjinborn om langs de terreinen van de Pr. Beatrixsingel hockeyvelden en een parkeerterrein aan te leggen, daarvan is de gemeente Valkenburg aan de Geul geen voorstander. De plannen, een “ondergrondse toegang tot de velden en een dito parkeerplaats met aangepaste afdekking” komen niet overeen met het geldende bestemmingsplan voor het gebied.

← Vorig bericht

Pelgrimstocht van St.Gerlachus naar St.Servatius

Orgelconcerten in de St.Gerlachuskerk in Houthem

Volgend bericht →