Nutsbedrijven starten in april in Houthem

Voorpagina » Toerisme » Nutsbedrijven starten in april in Houthem

Het vernieuwen van de gas-, water- en elektriciteitsleidingen aan de weg Houthem gaat in april a.s. in Houthem van start. Vanaf de Stationsweg tot aan Meerssen. Dat maakte de projectleider Maurice Mommers van de gemeente Valkenburg aan de Geul bekend. De werkzaamheden lopen voor op de nog te verwachten renovatiewerken van de weg tussen Strabeek en Meerssen, de zogenaamde verbindingsas.
Tijdens de inloopbijeenkomst in de Holle Eik in Houthem waren dinsdag in totaliteit circa 100 inwoners komen kijken. Iedereen kreeg de mogelijkheid om vragen te stellen aan de aanwezigen van de gemeente en van bureau HesschenCopier. Op twee tafels lagen schetsen van het gehele plangebied tussen Strabeek en Meerssen.
Vanaf zondag hoort u in het programma TV Valkenburg Vandaag wethouder Carlo Vankan (AB) over de financiering van het project en projectleider Maurice Mommers over de aanpassingen die gepresenteerd werden aan de inwoners. Vanaf april a.s. zal er reeds gewerkt worden. Klik op onderstaande via om te vernemen welke werkzaamheden verricht worden.
https://youtu.be/ndQQ0Tm8p1w&rel=0

← Vorig bericht

Programma amateurvoetbal voor zondag 9 februari

Nieuwe vastelaovesposter is nu gratis af te halen

Volgend bericht →