Omleiding vanwege asfaltering Wilhelminalaan

Voorpagina » Nieuws » Omleiding vanwege asfaltering Wilhelminalaan

Vanaf maandag 3 mei start Kurvers Wegenbouw in opdracht van de gemeente Valkenburg aan de Geul met groot onderhoud aan enkele wegen in het centrum van Valkenburg. Begonnen wordt met het aanbrengen van een nieuwe asfaltlaag in de Wilhelminalaan. Tijdens de werkzaamheden wordt de weg volledig afgesloten voor alle verkeer. 

Er wordt een omleidingsroute ingesteld via de Plenkertstraat en de Emmalaan. De Wilhelminalaan blijft voor bewoners en ondernemers bereikbaar.

Inwonersinfo

Bij de rotonde aan de Rasberg wordt het verkeer voor Valkenburg-centrum omgeleid via Geulhem en Broekhem. Het voorste deel van de Plenkertstraat dat nu eenrichtingsverkeer is, mag tijdens die periode door Arriva in beide richtingen worden bereden. Deze situatie blijft gelden tot woensdag 12 mei, 19:00 uur.

Cauberg afgesloten
Vanaf maandag 17 tot en met vrijdag 28 mei zal de Cauberg in verband met asfalteringswerkzaamheden en het aanbrengen van een nieuwe coating op de fietspaden afgesloten worden voor alle verkeer, ook voor fietsers. Alleen de trottoirs zijn begaanbaar. De weg wordt geasfalteerd vanaf het Grendelplein tot voor de inrit van Holland Casino. Woningen blijven ten alle tijden te voet bereikbaar. De informatieborden worden pas een paar dagen van tevoren geplaatst en de omleidingsroute zodra de afsluiting van kracht is, op maandagmorgen 17 mei. Omwonenden worden op korte termijn met een brief en flyer geïnformeerd door de aannemer.

Foto Fons Winteraeken, TV Valkenburg

← Vorig bericht

Oorzaak brand woonhuis in Berg bekend

The Last Post klinkt in alle kernen

Volgend bericht →