Ommetje Broekhem met de wethouder

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Broekhem » Ommetje Broekhem met de wethouder

Maar dan wel op de stepWeth.Kleijnen liet zich met een rondgang uitvoerig informeren door leden van Platform Broekhem over knelpunten in deze kern.
Gestart werd met verplaatsingen van een bedrijf van het bedrijventerrein naar een andere locatie. Vervolgens kwam de gedeeltelijke een-richtingsweg hoek Roevoetstraat-Keelweg ter sprake waardoor gevaarlijke verkeersstromen ontstaan bij het uitgaan van Stella Maris.
Kunnen bij het hockeyveld extra parkeerplaatsen worden aangelegd? Dit wordt in december aan de raad ter goedkeuring voorgelegd.
Kattenoverlast in het zand van het speeltuintje. Er schijnen planten te zijn, die katten weren en dit wordt bekeken. Waarom is de tekst op het bord (geen uitlaatplaats voor honden) weggespoten?

De Stoepertweg wordt beschilderd met 30 km.
In de te hoge vraagprijs voor het klooster schijnt beweging te zitten. Gemeente streeft naar een multifunctioneel centrum voor ouderen met een winkel en gemeen-schapsvoorzieningen. Gele kaart wordt gegeven aan de eigenaar voor onderhoud heg. Zonder reaktie wordt dit opgeknapt door de gemeente op kosten van de eigenaar.
Bedrijf aan de Jos Maenenstraat verplaatsen en een oplossing zoeken met Wonen-Zuid voor tuinen achterkant woningen.
In 2009 onderzoek naar knelpunten doorgaande weg door deze kern.
Voorrangsregels op de Pr.Beatrixsingel worden genegeerd. Broekhem-Zuid moet ook een 30 km zone worden met opheffing van de voorrang.
Parkeerontheffing in deze wijk:
Één per woning met oprit, twee per woning zonder oprit. Aanvragen bij de gemeente.

← Vorig bericht

Walram speelt twee wedstrijden zonder publiek

Visie college over Gemeentegrot

Volgend bericht →