Onbekende kabels gevonden aan Walramplein

Voorpagina » Toerisme » Onbekende kabels gevonden aan Walramplein

Bij werkzaamheden aan de Geulkant van het Walramplein zijn onbekende kabels aangetroffen die bij het verplanten van drie van de 12 bomen voor problemen kunnen zorgen. Enexis bekijkt de kabels die niet op tekeningen vermeld staan.
Vorige week zijn de leilinden aan de Geulkant van het plein verplant naar een tijdelijk depot aan de Betsy Perklaan. Daarnaast zijn voorbereidingen getroffen en proefsleuven gegraven rondom de bomen aan het Walramplein. Het betrof opzoeken kabels, snoeien, verwijderen verkeersborden e.d.
Vandaag, maandag 20 maart en dinsdag 21 maart worden de boomgaten langs de Geul afgewerkt. Op het Berkelplein wordt een deel van het straatwerk verwijderd. Het betreft hier de parkeervakken tegenover de bank. Gedurende de werkzaamheden kunnen de parkeervakken niet gebruikt worden. Op woensdag en donderdag worden de 12 platanen verplant naar de locatie Berkelplein. Negen bomen worden herplant in de groenstrook tegenover de Rabobank en rotonde Berg en Terblijt, 3 bomen in berm/gazon. Na de herplant wordt nieuw bestratingsmateriaal gebruikt.
De werktijden zijn van 6.00 uur tot mogelijk 21.00 uur.
KLIK HIER om de ontwerpen in te zien.
Foto Fons Winteraeken, TV Valkenburg

← Vorig bericht

Muziekworkshops voor basisschoolleerlingen

Informatie over ergotherapie voor mantelzorgers

Volgend bericht →