Onderzoek naar drie gewapende overvallen op cafetaria's

Voorpagina » Nieuws » Provincie » Onderzoek naar drie gewapende overvallen op cafetaria's

Op vrijdagavond 20 maart en zaterdagavond 21 maart is een drietal cafetaria’s door gewapende en gemaskerde mannen overvallen. Bij de overvallen is een onbekend bedrag buitgemaakt. Er raakte niemand gewond. De politie is gestart met een onderzoek.
Zaterdagavond rond 20.30 uur namen twee gewapende en gemaskerde mannen na bedreiging met een mes een nog onbekend geldbedrag mee vanuit een cafetaria aan de Hogeweg in Voerendaal. Op het moment van de overval waren er geen klanten in de zaak. De eigenaar werd onder bedreiging met een mes gedwongen om het geld uit de kassa te overhandigen. De overvallers vluchtten weg in een auto richting Nuth. De politie stuurde direct na de overval een burgernetbericht met het verzoek uit te kijken naar de auto. Dit heeft helaas niet geleid tot het aantreffen van het voertuig.
Vrijdagavond rond 22.00 uur kwamen twee gemaskerde mannen een friture aan de Heisterberg in Hoensbroek binnen. De eigenaar werd onder bedreiging met een vuurwapen gedwongen de kassa te openen. De kassa werd door een van de overvallers leeggemaakt. Daarna vluchtten ze samen in een zwarte auto die voor de zaak klaarstond richting de Nolensstraat.
Een uur later, rond 23.00 uur kwam bij de politie een overvalmelding van een friture aan de Markt in Landgraaf. Twee gemaskerde mannen kwamen de friture binnen. Met een vuurwapen bedreigden ze de eigenaar. Tijdens deze bedreiging ontkoppelde een van de overvallers de kassa om vervolgens de hele kassa mee naar buiten te nemen. Hierna vluchtten de overvallers in een zwarte auto richting Briandstraat. Ook bij deze overval waren geen klanten aan de zaak aanwezig.

← Vorig bericht

Negen nieuwsitems in TV Valkenburg Vandaag

Heren Sibbe MC 2 titelkandidaat, heren 1 kampt met degradatiespook

Volgend bericht →