Onderzoek naar tweede lift winkelcentrum.

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Valkenburg Centrum » Onderzoek naar tweede lift winkelcentrum.

“Optie wordt een dure aanpassing”, zei Eurlings.Maandagavond heeft het gemeentebestuur, op verzoek van diverse raadsfracties, ingestemd met een onderzoek naar de financiële haalbaarheid van het aanbrengen van een tweede lift vanuit de parkeergarage uitkomend op het Dr.Erensplein.
Jo Simons (PvdA/D66) drong aan op spoed. Waarop burgemeester Eurlings zei "indien zo’n 2de stijgpunt wordt gerealiseerd, heeft dit consequenties en niet alleen in financiële zin. Maar er zal tevens aan vele toegevoegde voorwaarden moeten worden voldaan".

"Zoals een trappenhuis, faciliteiten voor kaartjes en extra exploitatiekosten. Daarnaast is het een forse inbreuk op het plan van eisen dat de raad twee jaar geleden heeft opgesteld", aldus Eurlings.

Drs. E. Reubsaet van het Hoofdbedrijfschap Detailhandel benadrukte in zijn betoog dat het centrum in de toekomst een goede bereikbaarheid dient te hebben, kort parkeren mogelijk gemaakt wordt en de parkeertarieven niet te hoog worden.

Klik beneden voor het lezen van eengroot aantal stukken die betrekking hebben op de diverse keuzes die de gemeenteraad op maandag 4 juili zal moeten nemen: KLIK HIER voor AdviescommissieKLIK HIER voor Extra parkeerplaatsenKLIK HIER voor artikel over ‘property’KLIK HIER voor Exploitatie extra parkeerplaatsenKLIK HIER voor voordeel aankoop extra parkeerplaatsenKLIK HIER voor Extra parkeerplaatsenKLIK HIER voor Laden en lossen AH / ReinaldstraatKLIK HIER voor Optimalisatie winkelcentrumKLIK HIER voor Reactie op zienswijzen

← Vorig bericht

Beschermde orchidee duikt op in Park Dersaborg.

Silex gevonden in bodem winkelcentrum.

Volgend bericht →