Onderzoek ‘Verkenning uitplaatsen sport uit het Geuldal’

Voorpagina » Nieuws » Onderzoek ‘Verkenning uitplaatsen sport uit het Geuldal’

In de collegevergadering van begin november is besloten om in te stemmen met het uitvoeren van het onderzoek ‘Verkenning uitplaatsen sport uit het Geuldal’. Hiervoor wordt een externe projectleider aangetrokken en een bedrag van  € 27.500,- gereserveerd. Dit alles is opgenomen in de perslijst van de notulen van bovengenoemde vergadering. Navraag bij de gemeente wat de opdracht exact inhoudt, welke verenigingen bij het onderzoek worden betrokken en of een en ander al met die verenigingen is gecommuniceerd, leverde de volgende, uitgebreide reactie van de gemeentewoordvoerder op.

Inzicht
“De gemeente Valkenburg aan de Geul wil via een gericht onderzoek meer inzicht krijgen in de mogelijkheden om verschillende sportaccommodaties (eventueel) te verplaatsen n.a.v. de watersnoodramp. Het is de vraag of investeren in de huidige sportaccommodaties die getroffen zijn door de watersnood een verstandige keuze is.

Ruitervereniging Houthem: ruiterbak in water

Het gaat over de volgende verenigingen: SV Geuldal, VV Walram, LTC Valkenburg, VV Iason, Ruitervereniging Sint-Gerlach, Tennis Padel Geuldal en de verenigingen die in De Polfermolen zijn gehuisvest.

Uiterlijk deze week worden alle verenigingen geïnformeerd over het feit dat dit onderzoek er komt. Zij worden ook gedurende het onderzoek erbij betrokken.”

← Vorig bericht

Valkenburg aan de Geul bereikbaar maken voor ten minste 59 miljoen

Autobrand parkeerplaats Koningswinkelstraat

Volgend bericht →