Ongebreidelde plannenstroom ?

Voorpagina » Nieuws » Politiek » Ongebreidelde plannenstroom ?

Raodskalle zondag om half 12Na vier maanden zomerstop begint komende zondag het politiek praatprogramma Raodskalle. In deze nieuwe uitzending zijn te gast Edgar Schrader, directeur van Thermae 2000, Emile Weekers, aanstaand raadslid voor Transperant in de gemeenteraad en Jacq. America, bewoner van de Gosewijnstraat.
Het centrale thema is de verandering in Valkenburg centrum. Het lijkt erop dat bijna iedereen tegen welke verandering in het Geulstadje is. Dat zou de investeerders wel eens kunnen afschrikken, want worden hun plannen wel werkelijkheid ? Gespreksleiders Jan Martens en Wim Heuts van Tv Valkenburg spreken met de gasten ook over het toeristische Valkenburg en de economische impact voor de regio. En hoe gaan de raadsleden het college controleren gezien de welhaast ongebreidelde plannenstroom van CDA, AB en SP dit jaar?
Er breken spannende tijden aan voor Valkenburg aan de Geul. Raodskalle wordr live uitgezonden a.s. zondag om half 12 in het restaurant van hotel Tummers tegenover het station. U kunt erbij zijn indien u uiterlijk 11 uur aanwezig bent.
De herhalingen van het TV programma zijn dagelijks om 19 en 23 uur op Tv Valkenburg.

← Vorig bericht

Meisje uit Berg is weer thuis

Kruis van Charles Eyck ingezegend

Volgend bericht →

Plaats een reactie