Onnodig verlies Sibbe MC 1 in Schimmert.

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Sibbe / IJzeren » Onnodig verlies Sibbe MC 1 in Schimmert.

Jeugdteam 1 verloor met ruime cijfers van Brunssum.Quick Schimmert 1 – Sibbe MC 1: 6-4
Sibbe MC 1 reisde tijdens de eerste uitwedstrijd van het seizoen af naar Schimmert. Daar speelde het tegen het eerste team van TTV Quick. Sibbe MC 1, dit keer spelend met John Wijnen, Wiel Ernst en Richard Hakke, kwam slecht uit de startblokken met een 3-1 achterstand.

Vervolgens herpakte het team zich enigszins. Dit resulteerde in een minimaal verlies van 6-4. ‘Good old’ Wiel Ernst speelde een goede partij en won 2 wedstrijden. John en Richard wonnen elk 1x. Over 2 weken hoopt het team in Sibbe hun eerste wedstrijd te winnen.

Heren 2: Brunssum 6 – Sibbe MC 2: 6-4
Heren 2 speelde afgelopen weekend uit tegen het zesde team van Brunssum. Het team bestaande uit Jos Smeets, Misha Janssen en Wilfried Baenen liep de hele tijd achter de feiten aan en verloor nipt met 6-4. Wilfried Baenen deed wat van hem verwacht werd en won 3 partijen. Dit ging echter niet vanzelfsprekend.

Het vierde en laatste punt kwam op naam van Jos Smeets. Jos herstelde zich na een valse start en won zijn laatste partij van de dag. Misha Janssen kon ondanks goed spel geen partij winnend afsluiten.
Jeugdteam 1: Brunssum 4 – Sibbe MC Jeugd 1: 10-0
Sibbe MC Jeugd 1 ging op bezoek bij het sterke brunssum 4 en ervoer wat het is om een klasse hoger te spelen. Ondanks een aantal spannende games kwamen de sibbe spelers helaas ervaring te kort. Dit resulteerde in een 10-0 verlies. Rob Sanowski, Teun Wijckmans en Miriam Dijks kwamen niet tot scoren. Het team zakt door deze dikke uitslag naar de laatste plaats.

Programma voor zaterdag 16-02-2013
Senioren:
Sibbe MC 1 – Elsloo 5;
Sibbe MC 2 – Kerkrade 3.

-Jeugd:
Sibbe MC 1 – Red Stars 10.

Gegevens zijn aangeleverd door Wilfried Baenen van Sibbe MC.

← Vorig bericht

Vilt/Be Quick verliest in het Brabantse land.

Drie Valkenburgse parochies vormen één cluster.

Volgend bericht →