Ook dames 1 VC S.E.C. promoveert.

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Valkenburg Centrum » Ook dames 1 VC S.E.C. promoveert.

Deze plaats gaf recht op het spelen van promotiewedstrijden.Het eerste damesteam van S.E.C. eindigde in de competitie op een reguliere 2e plaats. Deze plaats gaf recht op het spelen van promotiewedstrijden voor een plaats in de 2e klasse. Deze werden in Meerlo gespeeld. Tegenstanders waren VC Meterik 2 en ADC Stein 5.

Aangemoedigd door de supporters werd eerst gespeeld tegen Meterik, een sterk serverend team dat als 10e eindigde in de 2e klasse en dus deze ervaring al meenam.
Er ontstond een gelijk opgaande strijd waarbij aan beide kanten af en toe schoonheidsfoutjes te zien waren. S.E.C. verloor de 1e set nipt met 26-28 nadat ze enkele malen op setpunt gestaan hadden. Na een wederom spannende set wist SEC de stand via een 25-23 winst weer gelijk te trekken en was er een 3e beslissende set nodig. De dames gaven nog eens alles en grepen deze laatste kans en wonnen deze set met 15-10.
De 2e wedstrijd tegen ADC 5 was minder spannend maar SEC had als opdracht om tot het einde toe de concentratie vast te houden. Dit lukte prima en via een 2-0 winst was het doel eindelijk bereikt. S.E.C. speelt volgend seizoen een klasse hoger. Voor de dames en trainers Erwin, Leon en John een prachtig resultaat en reden voor een feestje. Voor S.E.C. een zeer succesvol seizoen met 3 kampioenen (jongens B, Meisjes C, Dames Recreanten) en een extra promotie (dames 1).

Op 25 mei zullen de kampioenen en jubilarissen gehuldigd worden.

De gegevens weden aangeleverd door Ruud Janssen van VC SEC.

Foto VC SEC

← Vorig bericht

Geen titel voor ZVV De Kilo uit Berg.

Sibbe MC 2 sluit af met zege.

Volgend bericht →