Ook Iason C1 Kampioen van de lente competitie

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Houthem » Ook Iason C1 Kampioen van de lente competitie

Al eerder werden de dames A jeugd van Iason kampioen in de lente competitie. Nu moesten de dames C1 hun eerste plaats verdedigen tegen Adio. Er waren veel toeschouwers meegereisd dus wilde de dames C1 hun beste beentje voor zetten.
Iason starte goed en had al een grote voorsprong met de rust: 1-6. Na de rust wisten beide teams de goals te verdrievoudigen. Uitslag 3-18 wat meer dan genoeg was voor het kampioenschap. Iason C1 vierde feest.
Op zaterdag 10 juni nam dit team nog deel aan een tournooi bij de B-jeugd. Als voorproefje op het volgend jaar. Iason wist 2x te winnen en 2 maal werd verloren waardoor een mooie derde plaats behaald werd.
Iason B1 moest met veel verschil winnen van Juliana. Dat de B1 gedreven was om toch alles in het werk te stellen geeft de uitslag aan.
Iason stond in de rust al op grote voorsprong: 1-21. Na de rust wist men nog maals zoveel te scoren waardoor de uitslag uiteindelijk 3-42 werd. Of dit genoeg is voor het kampioen is nog niet bekend. Dit is afhankelijk van het doelgemiddelde van MengOptimo die gelijk met de dames B1 aan de kop staan.
Volgende week sluiten alle teams het seizoen af met deelname aan het groot Iason tournooi.

← Vorig bericht

Mislukt taxiritje achter op politiefiets

Pastoor geeft “zegen” aan een politieke zaak

Volgend bericht →