Open brief aan raadslid Jo Simons van PvdA/D66

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Schin op Geul » Open brief aan raadslid Jo Simons van PvdA/D66

“U probeert gewoon onrust te zaaien”.Betreft: Open Brief (op persoonlijke titel) n.a.v. uw brief aan het College van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Valkenburg a/d Geul d.d. 19 februari 2009 reconstructie Grachtstraat.
Geachte heer Simons,
Het is altijd weer hetzelfde liedjeMet verbazing heb ik via de media vernomen dat u een brief aan het College van Burgemeester en Wethouders geschreven heeft geschreven m.b.t. de reconstructie van de Grachtstraat in Schin op Geul. U geeft hier o.a. in aan dat u de berichtgeving m.b.t. uitstel werkzaamheden Grachtstraat in de krant heeft moeten lezen. U slaat met deze opmerking de plank volkomen mis.
Op woensdag 18 februari jl. heeft ieder raadslid een kopie van de brief wat wij aan de bewoners van de Grachtstraat en aan de Dorpsraad van Schin op Geul/Oud Valkenburg hebben laten toekomen in zijn postvakje op het gemeentehuis kunnen aantreffen. U probeert voor de zoveelste maal mensen monddood te maken als zij via de media informatie willen verstrekken waar de inwoners van Valkenburg a/d Geul gewoon recht op hebben. Ik wil u bij deze nog eens expliciet aangeven, dat ik niet aan dit spelletje van u wens mee te doen. Hier pas ik namelijk voor.
M.b.t. .de bouwvergunning van Hotel Bemelmans zou u als ex. voorzitter van de Dorpsraad van Schin op Geul/Oud Valkenburg beter moeten weten. Deze is namelijk onherroepelijk.Bezwaarprocedures zijn hier dus niet meer van toepassing. Uit uw handelswijze kan ik maar een conclusie trekken.
U bent volgens mij namelijk jaloers vanwege het feit dat het mij wel gelukt is om de bewoners van de Grachtstraat op een lijn te krijgen en u niet toen u nog voorzitter van de Dorpsraad was. Door uw opstelling in deze probeert u gewoon onrust te zaaien, met name onder de bewoners van de Grachtstraat. Ik vind u opstelling in deze dan ook volstrekt beneden alle peil.
M.v.g. Jef Kleijnen

← Vorig bericht

Uitslag grote optocht 2009

"Sjwaffelaere" uit optocht montage geknipt

Volgend bericht →