Open dag Toon Hermans huis Maastricht

Voorpagina » Toerisme » Open dag Toon Hermans huis Maastricht

Het Toon Hermans Huis Maastricht staat open voor iedereen die met kanker te maken heeft: (ex) patiënten, naasten en nabestaanden. Op zaterdag 5 oktober vindt weer de halfjaarlijkse open dag plaats. Van 12.00 tot 16.00 uur worden diverse lezingen en activiteiten georganiseerd in het St. Servaasklooster 33 in Maastricht.
 Het Toon Hermans Huis Maastricht wilt geïnteresseerden zo goed mogelijk kennis laten maken met het huis. Zo is er van 12.30 tot 13.30 uur een lezing over “Positieve gezondheid: wat houdt het in en wat betekent het voor mij? ” door Marlie Loonen en Paula Langen van Burgerkracht Limburg. Van 14.30 tot 15:30 uur vindt er een lezing plaats over “Omgaan met littekens en lymfoedeem na behandeling van (borst) kanker” door Peggy Thehu en Rianne Hanssen, huid- en oedeemtherapeuten van Huid Zuid te Bemelen.
Vrijwilligers staan klaar voor een goed gesprek, een rondleiding of een kop koffie. Er kan worden kennis gemaakt met de verschillende activiteiten die in het huis gegeven worden.
Kijk voor meer informatie op www.toonhermanshuismaastricht.nl, Sint Servaasklooster 33 (vlakbij het Vrijthof) in Maastricht.
Foto rtv maastricht

← Vorig bericht

Aanlijnplicht in bebouwde kom tegen wilde zwijnen

Verboden parkeren langs de Reinaldstraat

Volgend bericht →