Openbaar toiletunit op Th.Dorrenplein geplaatst

Voorpagina » Toerisme » Openbaar toiletunit op Th.Dorrenplein geplaatst

De gemeente heeft woensdag een toiletcontainer op het Th.Dorrenplein geplaatst. Bij de container staat een partytent waarin een medewerker zit. De container is geplaatst omdat gasten die de detailhandel bezoeken en naar het toilet moeten, daarvan gebruik kunnen maken. Dit schrijft wethouder Claudia Bisschops als antwoord op een Facebookbericht van een inwoner.

openbaar urinoir th.dorrenplein

De inwoner was verbaasd dat er een container op die plek was geplaatst. Hij had geen publicatie of de verlening van een omgevingsvergunnning van de gemeente gelezen.
En de redactie van TV Valkenburg ook niet. Wij hebben de gemeente gevraagd of er een vergunning is aangevraagd c.q. is afgegeven. Het is niet duidelijk hoe lang het openbaar urinoir er blijft staan en wanneer het open c.q. gesloten is. De omgeving – de bewoners van het appartementencomplex aan de Dr.Erensstraat kijken aan de achterkant uit op een urinoir. TV Valkenburg heeft over de plaatsing bovenaangehaalde vragen gesteld aan de gemeente. Er is nog geen antwoord ontvangen.
Foto Fons Winteraeken, TV Valkenburg

← Vorig bericht

Janneke Laheij en Rob Stultiens in Museum Valkenburg

Dit jaar definitief geen kermis in Valkenburg-centrum

Volgend bericht →