Openingstoernooi L.T.C. Valkenburg

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Valkenburg Centrum » Openingstoernooi L.T.C. Valkenburg

Uitermate goed geslaagdMede dankzij ontzettend goed gestemde weergoden, mag het openingstoernooi van L.T.C. Valkenburg uitermate geslaagd genoemd worden. Na de algemene ledenvergadering was het voor jong en oud weer de eerste beproeving van de tenniskunsten.
Uiteraard hebben de inspanningen van diverse vrijwilligers er wederom voor gezorgd dat het tenniscomplex in een prima conditie verkeerd!
Kritische noot tijdens de jaarvergadering blijft zoals voor vele (sport)verenigingende financiële situatie. Helaas hebben de intensieve gesprekken met de gemeente Valkenburg aan de Geul en de stichting Sevagram vorig jaar, niet kunnen zorgen voor de noodzakelijke ommekeer. De terechte conclusie van het bestuur en de leden is dan ook om langzaam maar zeer constructief te werk te gaan.
Wellicht ziet het nieuwe college dat de basis voor wellness, waar Valkenburg aan de Geul haar toekomst op baseert, hoort te liggen bij de wellness van haar eigen inwoners. Waarmee is dat beter te realiseren dan een gezond (sport)verenigingsklimaat in de eigen gemeente?
Toch is het openingstoernooi de aftrap voor een nieuw seizoen waar met veel plezier en inzet, weer de nodige uurtjes sportief vermaak (al dan niet prestatief) voor eenieder geboden wordt.
Aanstaande zaterdag start de tenniscompetitie; Vanaf 13:00 uur mogen zowel team 1 als team 2 thuis aantreden tegen respectievelijk Kerkrade en Oranje Nassau. Hopelijk vergezeld van het aangename zonnetje en wellicht uw aanmoedigingen?

← Vorig bericht

5e vrije slag toernooi in valkenburg

CDA stelt negen vragen over vliegtuigen boven Geuldal

Volgend bericht →