Openluchttheater genomineerd voor stimuleringsprijs.

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Valkenburg Centrum » Openluchttheater genomineerd voor stimuleringsprijs.

Genomineerd voor de Stimuleringsprijs mens en cultuur 2013 van de Provincie Limburg.Het Valkenburgse Openluchttheater is een van de drie genomineerden in de categorie ‘grote’ instellingen in Limburg die meedingen naar de prestigieuze Stimuleringsprijs mens en cultuur 2013. Het Openluchttheater is daarmee in de race om een geldbedrag van € 30.000,= in de wacht te slepen. De beide andere genomineerden zijn het Odapark Sittard en Parkstad Limburg Theaters.
De winnaars worden bekend gemaakt op 29 november a.s. in de Bonbonnière te Maastricht.
De Stimuleringsprijs Mens en Cultuur is uniek in zijn soort. Niet alleen vanwege het doel van de prijs, het bevorderen van het publieksbereik van culturele instellingen, maar ook omdat het prijzengeld de instellingen in staat stelt om ook in de toekomst de stijgende lijn voort te zetten. In 2012 is de prijs voor de grote instellingen gewonnen door de Nederlandse Dansdagen en de prijs voor de kleine instellingen door gemengde zangvereniging Arcen. Verschil met vorig jaar is dat de genomineerden dit jaar allen kans maken op een geldbedrag.

Voor alle medewerkers van het Openluchttheater, directie, bestuur en vrijwilligers, is dit een enorme beloning voor hun tomeloze inzet afgelopen jaren. Samen zijn we er in geslaagd om het theater weer de plaats te geven die het als unieke locatie verdient in het culturele leven van Valkenburg en Zuid-Limburg. Een erkenning voor het vele werk dat verricht is. Het is bovendien de bekroning van een fantastisch seizoen 2013. Zonder de ondersteuning van de gemeente Valkenburg aan de Geul, onze sponsors en vrienden zijn het succes niet mogelijk zijn geweest.

← Vorig bericht

Uitzending gemist?

Tv Valkenburg dit jaar nog op glasvezel?

Volgend bericht →