Openluchttheater heeft grootse plannen.

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Valkenburg Centrum » Openluchttheater heeft grootse plannen.

Midzomerfestival wordt gehouden op 23 en 24 juni a.s.Bij monde van Jos Frusch maakte het bestuur van het Openluchttheater enkele plannen bekend voor het komend seizoen. In 2016 bestaat het theater 100 jaar.
Vanaf dit jaar zullen jaarlijks een 3-tal projecten worden geprogrammeerd met het eeuwfeest in het verschiet nl. een reguliere operaproductie van Opera Zuid, een chansonfestival en een midzomernachtfestival.
Dit laatstgenoemde festival zal tot 2016 worden gedragen door Reïncarnatus. Een muziekgroep bestaande uit zeven jonge vrouwen in sexy leren outfits die middle-age popmuziek maken.

Het bestuur heeft de intentie om dit festival in de toekomst niet alleen te beperken tot het Openluchttheater maar over heel Valkenburg te verspreiden, in een sfeerrijke aankleding met lichtjes en met optredens op diverse locaties. Gedacht wordt o.a. op de Ruïne.

Het Midzomerfestival wordt gehouden op 23 en 24 juni met optredens van Reïncarnatus, Frank Groothof en de Sambaband Sigura uit Maastricht. Dit feest wordt omgeven door heksenspelen, vuurspuwen, en vuurwerk. Bij slecht weer wordt uitgeweken naar de Gemeentegrot.

Entree bedraagt € 12,50 in de voorverkoop.

Foto’s Helene Stohr-Hoenjet, Tv Valkenburg © 2011

← Vorig bericht

Wandelaars en fietsers op één pad.

Man opgepakt voor zakkenrollerij.

Volgend bericht →