Oplevering Aan de Kei weer uitgesteld

Voorpagina » Toerisme » Oplevering Aan de Kei weer uitgesteld

De eerder uitgestelde oplevertermijn van woon- en winkelcentrum Aan de Kei met bijbehorende ondergrondse parkeergarage in Valkenburg centrum, medio juli a.s., is door Hurks BV nogmaals vooruit geschoven. Als reden wordt de overvloedige regenval van de laatste tijd opgegeven. Nu wordt begin augustus genoemd als opleverdatum.
In het centrum gonst het van de geruchten over het maar niet afbouwen van het winkelcentrum.Wij lichten een tweetal berichten eruit.
Door de overvloedige regenval van de laatste weken ligt het probleem in de ondergrondse parkeergarage volgens ondernemers, die dit de redactie van TV Valkenburg gemeld hebben.
Eerder berichte TV Valkenburg daarover. Klik op de link voor de berichtgeving:
https://tvvalkenburg.tv/nieuws/ondergrondse-parkeergarage-waterdicht/
Hurks BV ontkent ten stelligste het bericht dat werknemers die werkzaam zijn in Valkenburg voor een of meerdere dagen ingezet worden in Breda. Daar zou Hurks BV gehouden zijn aan stringente afspraken om de bouw op tijd op te leveren. “Onzin”, melde Hurks deze week aan TV Valkenburg. Ondernemers merken dat op sommige dagen bijna geen werknemers die in Aan de Kei werken, de winkels binnenlopen.
Ondernemers in het centrum zien hun omzet in gevaar komen indien de oplevering van het winkelcentrum steeds wordt uitgesteld. De Louis van der Maesenstraat is nog steeds niet af. Er wordt nog gewerkt aan de betegeling van de straat/trottoir en de aansluiting op de Reinaldstraat. De steigers aan de Reinaldstraat zijn vrijdag 10 juni afgebroken. Daar wordt het trottoir nu aangelegd.

← Vorig bericht

Natuurspeeltuin in beemde nog niet klaar

Nieuwe struikelsteen gelegd in Wehryweg

Volgend bericht →