Oplossing voor grote drukte tijdens Kerstparade?

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Valkenburg Centrum » Oplossing voor grote drukte tijdens Kerstparade?

Probleem doet zich voor op zaterdagavond.Samen met de Stichting Kerststad, de ondernemers in het historische centrum en het gemeentebestuur wordt op dit moment naarstig gezocht naar een goede oplossing voor problemen die zich voordoen langs de route van de Christmas Parade.
Vooral op de zaterdagavond doen zich problemen voor vanwege de grote aantallen toeschouwers in de Grotestraat-centrum. Gasten op de diverse terrassen wordt het uitzicht belemmerd op de nieuwe stoet die dit jaar voorbij trekt terwijl anderen wederom voor de terrassen gaan staan.
Met het voorbij trekken van de nieuwe praalwagens en groepen wordt de kleine ruimte nog beperkter met alle problemen van dien.
"We zoeken op dit moment een intelligente oplossing voor de gerezen problematiek. Dat doen we samen met de organisatie en de ondernemers. Wellicht dat we samen met een oplossing komen waarbij we nog beter onze gasten kunnen bedienen als voorheen", aldus burgemeester Martin Eurlings. Een oplossing mag niet te lang op zich laten wachten want na 5 december wordt het alleen maar drukker zo leert ons de geschiedenis in afgelopen jaren.

Foto Mary Roebroek

← Vorig bericht

Deze week nieuwe lichtmasten in de Nieuweweg.

Bewoners Langen Akker in Berg tegen komst flat.

Volgend bericht →