Optreden Handkerchief in Openluchttheater gaat niet door

Voorpagina » Toerisme » Optreden Handkerchief in Openluchttheater gaat niet door

Door omstandigheden is het optreden van Handkerchief tijdens het Southern Roots Open Air festival a.s. zaterdag afgelast. In plaats daarvan treedt het Americana duo Barn & Belle op. Het festival Southern Roots in het Openluchttheater in Valkenburg gaat wel door vanaf 18:30 uur. Er treden op: de Nederlandse zanger Mercy John, Corey Harris, het duo Verbraak | van Bijnen en Barn & Belle.
Vanavond – vrijdag 9 augustus – start de serie optredens van de bekende Janse Bagge Bend in het Valkenburgse Openluchttheater. Het optreden is al uitverkocht.
De Janse Bagge Bend bestaat in 2019 veertig jaar en dat wordt gevierd met een aantal bijzondere optredens op locaties waarmee de band in al die jaren een speciale band heeft opgebouwd. Openluchttheater Valkenburg is daar een van. Diverse keren heeft de Janse Bagge Bend in het openluchttheater opgetreden, telkens met een aparte insteek. Ook deze keer zal de band de setlist aanpassen aan de sfeervolle locatie, met naast de bekende meezingers en feestknallers ook rustige, deels akoestische nummers.

← Vorig bericht

Code geel voor vanavond afgekondigd

Valkenburger als senator voor FvD in Eerste Kamer

Volgend bericht →