Optreden Johnster op 30 december.

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Valkenburg Centrum » Optreden Johnster op 30 december.

Voor een goed doel in Valkenburg.Zondag 30 december zal Johnster, dat zijn John Moonen en Leon Hermans, een benefietconcert geven ten gunste van de stichting CreaThera. Deze stichting werkt al jaren met hart en ziel aan een betere toekomst voor kinderen en jongvolwassenen in het post-conflictgebied Srebrenica, Bosnië. De stichting biedt muziek, ‘art’ workshops en therapie aan.

John Moonen zal vanaf februari 2013 permanent aanwezig zijn in het centrum van Crea Thera te Srebrenica. Zijn doel: muziek workshops aanbieden aan multi-etnische groepen (zowel moslims evenals Servische jongeren). De afgelopen jaren reisde hij regelmatig naar dit post-conflictgebied om Servische en moslimjongeren te laten samenwerken door middel van
muziek. "Na een paar weken merk je dat jongeren de ander niet meer als ‘de moslim of als dé Serviër zien’. Maar dat ze gewoon als jongeren gezamenlijk plezier beleven aan het maken van muziek en leren van de gesprekken die uit de samenwerking voortvloeien", aldus John Moonen.

Het duo Johnster speelt 30 december a.s. in café de Biekaer Daalhemerweg 1 in Valkenburg vanaf 20:00 uur. Entree is gratis, echter een vrijwillige financiële bijdrage ten gunste van dit project is uiterst welkom!

← Vorig bericht

Uitzending gemist?

Vier wielen van auto gestolen.

Volgend bericht →