Overname exploitatie Sport- en recreatiecentrum Polfermolen

Voorpagina » Nieuws » Sport » Overname exploitatie Sport- en recreatiecentrum Polfermolen

De exploitatie van de Valkenburgse Polfermolen gaat over in andere handen

Ondanks de hoge bezettingsgraden van de diverse onderdelen en het grote aantal leden van het fitnessgedeelte, heeft de Sports and Leisure Group in goed overleg besloten uit de exploitatie van Polfermolen te stappen. De Sports and Leisure Group heeft geconcludeerd dat vooral de grote fysieke afstand tussen Zeist en Valkenburg een te grote barrière vormt om Polfermolen op de gewenste manier aan te sturen. De eigenaar van het gebouw (Centrum Cocarde BV) en de gemeente Valkenburg aan de Geul hebben samen met de Sports and Leisure Group een oplossing gezocht.

Het Sport en recreatiecentrum Polfermolen zal verder geëxploiteerd worden door een lokale BV die door de gemeente is opgericht. Het personeel van Polfermolen wordt in deze BV ondergebracht. De BV wordt aangestuurd door een interimmanager, de heer J. Dorren. Voor de klanten van Polfermolen heeft de overname geen gevolgen. Alle gemaakte afspraken en afgesloten abonnementen worden door de nieuwe BV overgenomen.

In augustus 2002 is Sport- en recreatiecentrum Polfermolen geopend en is de Sports and Leisure Group uit Zeist met de exploitatie gestart. In de afgelopen 3,5 jaar heeft de Sports and Leisure Group de exploitatie op een goede manier vorm gegeven. Onder aansturing van de landelijke directie is Polfermolen een sportief en cultureel centrum in Valkenburg geworden. Binnen het centrum heeft Family Fitness een goede naam ontwikkeld. Ook weten vele gebruikers uit de regio het centrum te vinden.

← Vorig bericht

Bernard Hinault onthult monument vergeten Valkenburger Jan van Hout

Overval op horecagelegenheid

Volgend bericht →