Overtuigende zege voetbalvrouwen Geuldal/Sibbe

Voorpagina » Toerisme » Overtuigende zege voetbalvrouwen Geuldal/Sibbe

Eindelijk konden de voetbalvrouwen van Geuldal/Sibbe afgelopen zondag weer eens aan de bak. Een vrij weekeinde en twee afgelaste wedstrijden zorgden voor een onderbreking. Gemotiveerd begon men aan het duel met de opponent uit St.Geertruid.
Met een sterk bezet middenveld had de fusieploeg het meeste balbezit. Dat leidde vooralsnog niet tot de gewenste openingstreffer. De dubbelblanke stand bij rust was wat tegen de verhouding in.
Kort na de pauze was het even schrikken toen een bal vlak voor het eigen doel niet goed weggewerkt werd. Uit de daaropvolgende snelle tegenstoot was het uiteindelijk Veronica Hubens die de 1-0 liet optekenen. Vervolgens scoorde Elke Bekkers – zij had de keepster van de tegenpartij iets te ver voor haar doel zien staan – met een trap van ruim 40 meter de 2-0! Juweel van een treffer, daar was iedereen het over eens. Lisa Janssen zette tien minuten voor affluiten de 3-0 eindstand op het bord na een prima pass van Maud Braam à la Wesley Sneijder. Voor Janssen was dit inmiddels haar 12e treffer van dit seizoen. De gasten probeerden wel nog met wat afstandsschoten verandering in de score te brengen maar keepster Daniëlle Wouters wilde daar niet aan mee werken.
Met drie zeges uit vier wedstrijden en met 10 punten staat de ploeg van trainer Leo Steinbusch op de vijfde plek. Twee punten achter op koploper Scharn dat echter wel een wedstrijd meer heeft gespeeld.
Zondag 19 november gaat de fusieploeg op bezoek bij nummer vier RKHSV in Heugem, aanvang 11.30 uur.

← Vorig bericht

Openhuis in het Huis van Sinterklaas

Verlichte zebra

Volgend bericht →