Pand met discotheek en verhuurkamers blijft dicht.

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Valkenburg Centrum » Pand met discotheek en verhuurkamers blijft dicht.

Rechtbank wees het beroep deze week af.Op 1 september 2011 sloot de gemeente Valkenburg aan de Geul het pand waarin discotheek Ahoy is gevestigd en kamers worden verhuurd. De sluiting volgde na een inspectie door het Valkenburgse flexteam.
Tijdens deze inval werden een aantal brandgevaarlijke situaties aangetroffen die zo ernstig waren dat de gemeente besloot onmiddellijk in te grijpen. Ook werd er illegaal stroom afgetapt. De benedenverdieping van het pand werd geëxploiteerd als dancing/discotheek Ahoy, de bovenverdieping als kamerverhuurbedrijf.
De huurder en exploitant van het pand stelde beroep in bij de rechtbank in Maastricht tegen deze sluiting. In zijn uitspraak van 27 februari jl. heeft de rechtbank het beroep afgewezen.

Door de uitspraak van de rechter blijft het pand vooralsnog gesloten.

Ahoy en bovenwoningen blijven gesloten:http://www.tvvalkenburg.nl/Nieuwsdetail-Single-Nieuws-P.25.0.html?&tx_ttnews[swords]=ahoy&tx_ttnews[tt_news]=7629&tx_ttnews[backPid]=28&cHash=8504bd879e Levensbedreigende situatie in Wilhelminalaan/Koninginneweg:http://www.tvvalkenburg.nl/Nieuwsdetail-Single-Nieuws-P.25.0.html?&tx_ttnews[swords]=ahoy&tx_ttnews[tt_news]=7520&tx_ttnews[backPid]=28&cHash=33d6a81431 Discotheek Ahoy gesloten, kamers ontruimd:http://www.tvvalkenburg.nl/Nieuwsdetail-Single-Nieuws-P.25.0.html?&tx_ttnews[swords]=ahoy&tx_ttnews[tt_news]=7492&tx_ttnews[backPid]=28&cHash=6aecbb9b46

← Vorig bericht

Overleg met Prorail omtrent stabiele spoorbrug.

"Dikke Kei" markeert invalsweg Valkenburg.

Volgend bericht →