Parkhotel Rooding gaat over in andere handen

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Valkenburg Centrum » Parkhotel Rooding gaat over in andere handen

Een groot belegger in monumentale panden neemt per 2 januari 2007 het eigendom en de exploitatie van het markante parkhotel Rooding van de huidige aandeelhouders over.
“De nieuwe eigenaar heeft te kennen gegeven dat hij het bedrijf graag wil voortzetten als hotel en wellicht zelfs onder dezelfde naam” aldus Joop Rooding.
Nadat begin dit jaar Hotel Juliana in andere handen overging, verwisselt nu ook Parkhotel Rooding van eigenaar. De Roodings nemen afscheid van het hotel, dat sinds 1939 door drie generatie van deze familie werd geëxploiteerd.
De nieuwe eigenaar heeft te kennen gegeven dat hij het bedrijf graag wil voortzetten als hotel en wellicht zelfs onder dezelfde naam. De belegger is hierover in overleg met nieuwe exploitanten, die uiteraard het laatste woord hebben over de te kiezen hotelformule.
De belegger is hierover in overleg met nieuwe exploitanten, die uiteraard het laatste woord hebben over de te kiezen hotelformule. De Roodings nemen afscheid van het hotel, dat sinds 1939 door 3 generaties van deze familie werd geëxploiteerd.
“Een kans als deze komt niet vaak voorbij” zegt Joop Rooding.

← Vorig bericht

VVV-Zuid Limburg bestaat 125 jaar

Weer een midweekwandeling in Gulpen

Volgend bericht →