Parochieviering H.Mauritius op 27 september

|
, ,

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Schin op Geul » Parochieviering H.Mauritius op 27 september

De feestdag van de H. Mauritius valt officieel op 22 september, maar in de praktijk wordt deze gevierd in het daaropvolgende weekeinde. Op zaterdag 26 september om 19.00 uur is er dan een speciale viering voor de patroonheilige van de schutterij St. Mauritius Strucht.

Thea Kollee
De eigenlijke parochieviering is vervolgens op zondag 27 september om 10.30 uur met een H. Mis die opgeluisterd wordt door Thea Kollee. Thea Kollee komt uit Hoensbroek en zingt eigen werk, luisterliedjes, love songs en populaire oude meezingers, waarbij ze zichzelf begeleidt op gitaar. Ze noemt zichzelf “Troubadour met een lach en een traan”.

schutterij st.mauritius strucht

Schutterij
De patroonsviering van schutterij St. Mauritius Strucht zal dit jaar in aangepaste vorm plaatsvinden. De avondviering wordt in de parochiekerk op zaterdag 26 september om 19.00 uur gehouden voor de levende en overleden leden van de schutterij. In deze H. Mis worden traditiegetrouw een aantal misintenties opgedragen voor ereleden die in de periode september 2019 – september 2020 overleden zijn.

Archieffoto’s TV Valkenburg

← Vorig bericht

Jan Janssen ambieert ambassadeursfunctie Valkenburgse Touretappe

COLUMN: De fata morgana die Croix de Bourgogne heet

Volgend bericht →