Lezing over 'Passie in de Plenkert'

Voorpagina » Toerisme » Lezing over 'Passie in de Plenkert'

Jos Frusch – directeur van Openluchttheater Valkenburg – houdt op donderdag 22 februari om 20.00 uur een lezing in de bibliotheek van Valkenburg. Centraal staat zijn boek ‘Passie in de Plenkert’, dat in 2016 bij gelegenheid van het honderdjarig bestaan van het Openluchttheater verscheen.
‘Passie in de Plenkert’ is een historische verhalenbundel over het honderdjarig Openluchttheater Valkenburg; een vermenging van fictie en feiten. Elk hoofdstuk is gebouwd rondom een persoon of groep van personen die een belangrijke en in sommige gevallen zelfs bepalende rol hebben gespeeld in de geschiedenis van het openluchttheater.
Jos Frusch (Buchten, 1955) studeerde muziekwetenschap en kunstgeschiedenis aan de universiteit van Utrecht. Hij was werkzaam bij de Limburgse kranten als muziekrecensent en kunstredacteur.
In mei 2018 verschijnt van Jos Frusch onder de titel ‘Herinnering’ een bundel columns over zijn moeder, die vorig jaar overleed. De opbrengst van het boek komt ten goede aan het Alzheimeronderzoekfonds Limburg. Ook deze bundel komt in de lezing aan de orde.
De toegang tot de lezing is gratis.


 
 

← Vorig bericht

D'r Moostuin niet genomineerd voor appeltje

Vastelaovend op het Theodoor Dorrenplein

Volgend bericht →