Peiling vergunningparkeren later deze maand

Voorpagina » Toerisme » Peiling vergunningparkeren later deze maand

De peiling over vergunningparkeren die het college van B&W wilde houden gelijktijdig met de Staten- en Waterschapsverkiezingen in de wijk Broekhem-Noord gaat niet op dezelfde dag door. Dat is duidelijk geworden aan het begin van de commissievergadering E.F.T.R. woensdagavond. Direct in het begin werd de angel uit het debat getrokken door wethouder Claudia Bisschops.
Zij betuigde haar spijt over het feit niet goed te hebben nagedacht over het koppelen van een peiling over vergunningparkeren onder de inwoners van Broekhem-Noord aan de komende Statenverkiezingen. Haar werd o.a. verweten dat zij daarmee inwoners naar de stembus “lokte”, terwijl ze zelf op een kieslijst staat.
In overleg met de fractievoorzitters wordt deze peiling nu losgekoppeld van de komende Statenverkiezing en gehouden tussen 21 en 25 maart. Bewoners van de wijk ontvangen binnenkort een nieuwe uitnodiging van de gemeente om op een 3-tal plaatsen hun mening hierover kenbaar te maken.
De commotie rond de peiling begon met een redactioneel artikel en daarna een ingestuurde reactie van een bewoner van Broekhem-Noord.

← Vorig bericht

Drie keer 'Bedankt'-concert

Programma amateurvoetbal voor zondag 17 maart

Volgend bericht →