Petitie voor voorbehoud 'Slotmanifestatie'

Voorpagina » Nieuws » Petitie voor voorbehoud 'Slotmanifestatie'

De beide schoolbesturen Innovo en Kom Leren zijn van plan om de Slotmanifestatie voor basisschoolkinderen uit Valkenburg aan de Geul ingaande 2020 te schrappen. “Dat mag niet gebeuren!” zegt Demelza Ramakers. “Als ouder ben ik erg betrokken bij de Slotmanifestatie en maak ik mij zorgen over het voortbestaan van dit evenement. Met eigen ogen heb ik gezien hoe de kinderen deze dag beleven. Samen met groep 5 van OBS Broekhem heb ik vrijdag een rondleiding mogen krijgen door de Gemeentegrot. De kinderen vonden het leuk om de ondergrondse wereld te ontdekken”.
Petitie tekenen
Inmiddels is er een petitie gestart voor het behoud hiervan. Deze is te tekenen via deze link: https://slotmanifestatievalkenburg.petities.nl
Wat is de Slotmanifestatie?
Al 30 jaar wordt er voor de basisschoolkinderen uit Valkenburg gezamenlijk een aantal activiteiten georganiseerd op het gebied van sport en spel, cultuur, natuur, historie en educatie.
Komende donderdag 27 juni is er overleg tussen de directies van beide schoolbesturen en wethouder Remy Meijers van de gemeente Valkenburg aan de Geul.

← Vorig bericht

Bijna 6000 deelnemers aan Cavemanrun

Walram-reserves verliezen laatste wedstrijd

Volgend bericht →