Plannen Boslust en Croix de Bourgogne staan los van elkaar.

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Valkenburg Centrum » Plannen Boslust en Croix de Bourgogne staan los van elkaar.

Geest Peter R. de Vries waart rond. Eurlings reageert niet op geruchten.Er waart een soort Peter R. de Vries rond in het Valkenburgse die allerlei wilde geruchten de wereld instuurt aangaande de situatie rond Boslust en hotel Croix de Bourgogne. Dit liet Jo Simons van de PvdA/D66 fractie in de commissievergadering van maandag weten.

In zijn reactie liet de burgemeester Eurlings weten niet erg onder de indruk te zijn van al die geruchten. “Ik ben dan ook zeker niet van plan op allerlei geruchten in het openbaar te reageren. Dat doet de ontwikkeling van plannen niet goed”, aldus de burgemeester.

Hij ontkende niet dat er momenteel vertraging optreedt in de voortgang van de plannen rond Boslust en Croix de Bourgogne. Dat heeft alles te maken met de financiële crisis en de problemen op de kapitaalmarkt.

Maar deze stilstand betekent nog lang geen afstel, aldus zijn reactie.
Op vragen van Jo Simons beaamde hij dat er geen koppeling bestaat tussen de ontwikkeling van Boslust en het hotelplan. Het plan kan, gezien de laatste recente ontwikkelingen anders ingevuld worden dan oorspronkelijk was bedoeld. Dat is op dit monent nog ongewis. We moeten als gemeentebestuur ook afwachten wat er uiteindelijk tevoorschijn komt. Dat is de inschatting van burgmeester Eurlings.

← Vorig bericht

Valkenburgse groenteman in finale.

€ 5000,= voor het Toon Hermans Huis Maastricht.

Volgend bericht →