Poging tot inbraak in station Schin op Geul

Voorpagina » Toerisme » Poging tot inbraak in station Schin op Geul

Vrijdagavond 17 maart 2017 om 23:10 uur is in het Schin op Geulse station een poging tot inbraak geweest door twee gemaskerde mannen. Zij waren in zwart gekleed en gebruikten een scooter met blauw kentekenplaatje en het nummer DP161P.
Sef Rameckers van het station in Schin op Geul schetst een signalement: “De ene persoon heeft een kleine postuur, donkere huidskleur met baseballcap kleur beige en rode sjaal voor het gezicht, zwarte jas en zwarte joggingbroek met witte streep tot op de knie wit/zwarte sportschoenen en ongeveer 1,65 tot 1,70 m groot. Tweede persoon, gemaskerd met bivakmuts, kleur zwart, zwarte jas met rits en zelfde broek als dader 1, eveneens met zelfde sportschoenen. Zij verplaatsen zich met een scooter”.
Tijdens een poging het raam te openen met een koevoet heeft Rameckers de daders gestoord en zijn ze er van door gegaan. Hij heeft afgelopen nacht aangifte gedaan.
De politie is niet alleen op zoek naar de beide daders maar tevens naar de scooter die ze gebruikten. De scooter heeft een blauw kentekenplaatje met het nummer DP161P. Rameckers voegt toe “dat dit voertuig niet meer deel mag nemen aan het verkeer”.
Foto bewakingscamera station

← Vorig bericht

Einzelgänger optocht Mechelen

Z.L.S.M. rijdt niet meer op Valkenburg-centrum

Volgend bericht →