Polfermolen gaat werken aan krachtige toekomst

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Valkenburg Centrum » Polfermolen gaat werken aan krachtige toekomst

Met nieuwe directeur Petro Hameleers Sport- en recreatiecentrum de Polfermolen heeft een nieuwe interim-manager. Petro Hameleers van de Life Style Groep zal gaan werken aan een krachtige toekomst van het Valkenburgse sport- en recreatiecentrum, inspelend op onder meer de uitdagingen van Hart voor Valkenburg. Dit is in het belang van de burgers van Valkenburg aan de Geul, het toerisme en de regio.
De sport-, fitness- en recreatiebranche is een trendy en dynamische tak van sport. Daarom is het noodzaak om voortdurend en tijdig in te spelen op nieuwe ontwikkelingen. Om deze reden heeft de gemeente ervoor gekozen van 1 september 2008 tot 1 april 2009 een interim-manager in te huren, om mogelijke maatregelen te implementeren die de Polfermolen moeten doorontwikkelen. Daartoe zijn een viertal offertes aangevraagd. De keuze is gevallen op de Life Style Groep, die geleid wordt door Petro Hameleers.
De Life Style Groep is een onderneming die zich richt op fitness, gezondheid en wellness. De Life Style Groep is leading in Limburg en één van de krachtigste ondernemingen in deze sector. Inmiddels heeft de Life Style Groep vestigingen in Heerlen, Maastricht, Weert, Elsloo en Sittard. Het bedrijf onderscheidt zich door een professionele en multidisciplinaire aanpak, waarbij naast het aanbieden van fitnessmogelijkheden ook de kansen in de sector van arbeidsre-integratie met beide handen worden aangepakt. In zijn expertise heeft Petro Hameleers tal van allianties met externe partijen en bedrijven. Hiervan zullen de Polfermolen en Valkenburg ten volste profiteren.
Petro Hameleers zal aan de slag gaan met de aanbevelingen, die in een eerder stadium door bureau Marktplan zijn gedaan en zal ook vanuit zijn eigen visie aan het einde van de interim-periode een krachtig en ambitieus toekomstperspectief voor het sport, recreatie, fitness en wellnesscentrum neerleggen.
Op 1 april 2009 zal dhr. Jean Dorren, de zittende directeur, in goed overleg met pensioen gaan. Tevens zal de gemeente Valkenburg aan de Geul na die datum, op basis van de dan beschikbare rapportages en visies, bezien op welke wijze er structureel aan het management van het sportcentrum invulling gegeven gaat worden.

← Vorig bericht

Historische vondst op de Kasteelruïne Valkenburg

Darttoernooi in café 't Haantje

Volgend bericht →

Plaats een reactie