Politie zoekt zilverkleurige Mercedes

Voorpagina » Toerisme » Politie zoekt zilverkleurige Mercedes

De politie zoekt een zilverkleurige Mercedes die afgelopen zaterdag meerdere keren door twee bewoners is gezien in de Mauritiussingel in Schin op Geul. “Er is geen kenteken bekend”, zegt de woordvoerder van de politie. De informatie is voortgekomen uit een gehouden buurtonderzoek door de politie afgelopen zondag.

Autobrand Mauritiussingel

In de nacht van zaterdag 4 op zondag 5 mei werd de brandweer en politie gealarmeerd voor een autobrand in de Mauritiussingel in Schin op Geul. De melding werd om 2:23 uur gedaan. “Tijdens het aanrijden kregen wij van de politie te horen dat de auto vlak tegen de woning stond en de schutting ook al in brand stond”, aldus de Valkenburgse brandweer.
“Door de hitte van de brand waren enkele ramen van de woning reeds gesprongen en de deur beschadigd. De bewoners waren het huis ontvlucht naar de tuin en zijn hier vervolgens weggehaald door de brandweer. Om de brand te doven moest schuim worden gebruikt i.v.m. brandende benzine”, aldus de brandweer. Door snel handelen van de brandweer liep het huis enkel beperkte schade op. Na het blussen is de woning geventileerd en het schuim van de oprit gespoeld.
Foto’s brandweer Valkenburg, video gemaakt door Ernest Fraquin

 

← Vorig bericht

Uitslagen amateurvoetbal zondag 5 mei

Woensdag extra commissievergadering inbreng over Polfermolen

Volgend bericht →