Post 'horeca' nekt vastelaovesverenigingen.

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Valkenburg Centrum » Post 'horeca' nekt vastelaovesverenigingen.

Probleem in de Polfermolen.De Valkenburgse vastelaovesverenigingen, de Jeugkarneval en de Auw Wiever, willen overleg met de horeca exploitant in de Polfermolen. "Echter de kosten voor de organisator kunnen hier en daar bijgeschaafd worden", aldus Joep Peters, voorzitter van de Mirlitophile. "Verder hebben wij met de Polfermolen een goede verstandhouding en is de samenwerking optimaal".
De afdelingen willen overleg over de post horeca. Daarvoor is Harrie Trimbos, voorzitter van Koninklijke Horeca Nederland, afd. Valkenburg, benaderd. In overleg met wethouder Meijers en de horeca-exploitant wordt naar manieren gezocht om kosten terug te dringen.

Ondanks een mooi programma en een gezellige sfeer, schuiven de dames van CV de Auw Wiever aan bij het overleg. Ingrid Steinbusch hierover: "Ook wij merken dat de laatste jaren de kaartverkoop een dalende lijn vertoont en dat dit niet aan de kwaliteit van het programma ligt. Iedereen heeft last van de crisis".

Op dit moment wordt er overleg gevoerd met wethouder en directeur Polfermolen Remy Meijers (PvdA/Financiën). "De gesprekken lopen nog. Waarschijnlijk kunnen wij deze week uitsluitsel geven", aldus de gemeente woordvoerder tegen Tv Valkenburg.
Archieffoto Tv Valkenburg © 2014

← Vorig bericht

Vanmiddag start Huiskamer Vilt.

Bewoners willen straat ook gereconstrueerd zien.

Volgend bericht →