Deze PostNL Pakketpunten bijven geopend

Voorpagina » Nieuws » Deze PostNL Pakketpunten bijven geopend

Gisteren, vrijdag 18 december berichtte o.a. NOS.nl dat honderden pakketpunten van PostNL gaan sluiten. Dit gebeurt, omdat de zaken waarin de pakketpunten zijn gevestigd, door de nieuwe coronamaatregelen hun deuren hebben moeten sluiten. Hoe is het in Valkenburg aan de Geul gesteld met deze service? Navraag bij alle bedrijven heeft het volgende resultaat opgeleverd.

De Read Shop in het centrum  is gesloten, er is dus voorlopig ook geen pakketpunt meer. Eigenaar Chrétien Jamin hierover: “Het was niet meer leuk. De mensen begrijpen niet dat ik wel een postzegel maar geen envelop of ansichtkaart mag verkopen. Ik kan ze overigens heel goed begrijpen. Maar het zorgde wel voor onprettige situaties. Dus hebben we maar besloten om de zaak helemaal te sluiten.”

Bij Karwei op De Valkenberg is ook een pakketpunt gevestigd. Volgens de dienstdoende medewerker blijven ze – althans  voorlopig – de service verlenen. Hij: “Dat is wat wij tot nu toe hebben gehoord. Of er nog verandering in komt, weet ik niet. De mensen moeten aanbellen, want de winkel is uiteraard dicht.”

Bij Konad Benelux, groothandel in nagelproducten in de Cremerstraat was niemand bereikbaar. De zaak gaat  maandag weer open.

Roger Pinkers tuin-, dier- en streekproducten in Sibbe blijft gewoon open. Hij: “We hebben geluk, want o.a. voer voor dieren mogen we wel verkopen. Dus is het logisch dat we ook de pakketservice blijven verlenen.”

Ook Plus Ralph en Veronique Kaumanns in Berg & Terblijt is uiteraard gewoon open en dus ook bereikbaar als pakketpunt.

← Vorig bericht

Kribkeswandeling in Schin op Geul

Kerstprogramma’s vanaf 20 december

Volgend bericht →