President van Georgië in Château St. Gerlach.

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Houthem » President van Georgië in Château St. Gerlach.

Mikheil Saakashvili was op 22 en 23 febr. in Houthem.Mikheil Saakashvili, president van Georgië bracht op 22 en 23 februari 2012 een bezoek aan Zuid-Limburg. Tijdens zijn verblijf logeerde hij in Château St. Gerlach.
Op 22 februari bracht de president een bezoek aan de Universiteit Maastricht voor een presentatie en aansluitend een debat met de UM studenten en medewerkers. De dag werd afgesloten met een uitgebreid diner bij Restaurant Château Neercanne.
Voor zijn vertrek op 23 februari heeft de president nog genoten van een lunch in Restaurant Château St. Gerlach. In het gastenboek van Château St. Gerlach heeft hij bij zijn handtekening de mooie tekst “Amazing place, piece of paradise indeed!” geschreven.
Jan-Paul Kroese, directeur van Château St. Gerlach was erg verheugd met het bezoek van Mikheil Saakashvili. Een bijzonder bezoek omdat na het bezoek van toenmalige president George W. Bush aan Zuid-Limburg in 2005, deze aansluitend een bezoek bracht aan Georgië.

En de president van Georgië is het eerste staatshoofd, die na president Bush geniet van de gastvrijheid van Château St. Gerlach.

← Vorig bericht

UCI keurt WK-parcoursen Zuid-Limnburg goed.

Honderdtal beekvissen bij Geulbrug gevangen.

Volgend bericht →