Prima Readyweekeinde.

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Broekhem » Prima Readyweekeinde.

Ready 1 – 2 wonnen, Ready 3 speelde gelijk.Ready 1 ontving TTC uit Tegelen. Danny Lechanteur scoorde een hattrick. Ruud Pessers toonde ook een goede vorm en scoorde 2 maal. Het dubbel was eveneens voor Ready. Stephan Hämer is een beetje zoekende naar de juiste vorm en wist helaas niet te scoren. Eindstand 6-4 voor Ready.
Ready 2 speelde een onvervalste stadsderby tegen Falco. Alleen Remie Vliex van Falco bleek een maatje te groot voor de Readyspelers. Lucien Cörvers, Pascal Kabo en Jan Bet wonnen ieder 2 maal en het dubbel was het 7e punt voor Ready. Eindstand 7-3 voor Ready.
Ook Ready 3 speelde een plaatselijke derby, en wel tegen Sibbe MC. Chrit van Tol won hier 2 maal, Guus Rouwette en Leo Dorren wonnen ieder 1 partij en het dubbel zorgde ervoor dat de punten eerlijk verdeeld werden. Eindstand 5-5.
Aangezien Ready 4 vorige week al gespeeld had, hoefden ze deze week niet in actie te komen.
Ready 5 speelde tegen Vijlen een prima wedstrijd. De hattrick was voor rekening van Simone Tossings. En de grote verrassing kwam deze keer van Richard Mensch; in zijn eerste competitie ooit, wist hij fraai een overwinning te boeken. Ook Ruben Cörvers won 1 partij en het dubbel was eveneens voor Ready. Eindstand; 6-4 voor Ready.

Gegevens zijn aangeleverd door Gerda Pessers van Ready Broekhem.

← Vorig bericht

Oplossing parkeerproblematiek Grachtstraat nabij?

Sibbe MC 1 speelt gelijk tegen Ready.

Volgend bericht →