Prima weekend voor Readyteams.

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Broekhem » Prima weekend voor Readyteams.

Ready 1, 2 en 3 wonnen.Ready 1 speelde tegen Fürst. De gebroeders Lechanteur waren weer onoverwinnelijk en scoorden ieder een hattrick. Ruud Pessers voegde er een mooie overwinning aan toe en het dubbel maakte de 8-2 overwinning een feit.
Ready 2 speelde tegen Maastricht. Ook hier werd een dikke overwinning binnengehaald. Jan Bet en Jeroen de Boer scoorden een hattrick. Pascal Kabo behaalde 2 zeges en liet de tegenstander de eer redden. Eindstand 9-1 voor Ready.
Ready 3 speelde tegen Kluis. Chrit van Tol liet zien dat hij zijn dip weer te boven is en scoorde een hattrick. Leo Dorren en Pedro Noteborn scoorden ieder 2 maal. Eindstand 7-3 voor Ready.
Ready 4 speelde tegen koploper Brunssum. Alleen Tom Roebroeck wist de eer te redden. Kaj Nelissen en Peter Wong konden helaas geen punt binnen halen. Voor dit team worden de laatste wedstrijden in deze competitie een zware strijd om degradatie te ontlopen. Eindstand 9-1 voor Brunssum.
Ready 5 speelde tegen Kerkrade. Simone Tossings en Freddy Tossings wonnen ieder 1 maal en het dubbel zorgde voor het 3e punt. Richard Mensch won helaas geen partij. Eindstand 7-3 voor Kerkrade.

Gegevens zijn aangeleverd door Gerda Pessers van Ready Broekhem.

← Vorig bericht

Zevende editie voor jeugdige muzikanten groot succes.

Handhaving in klasse voor Sibbe MC 1 in gevaar.

Volgend bericht →