Prima zege voor S.E.C. dames 1  

Voorpagina » Nieuws » Prima zege voor S.E.C. dames 1  

Na het verlies van S.E.C. in de eerste wedstrijd na de lange gedwongen pauze stond afgelopen donderdagavond de inhaalwedstrijd in Landgraaf tegen het eerste team van VC Landgraaf op het programma. Een duel dat met 1-3 werd gewonnen waardoor de vierde plek op de ranglijst weer wordt ingenomen.

Aanvankelijk zag het er niet naar uit dat de punten mee naar Valkenburg zouden worden genomen. Integendeel; in sporthal De Baneberg was de thuisclub van meet af aan bij de les, bij S.E.C. daarentegen ontbrak het aan  scherpte. De eerste set werd dan ook met 25-17 duidelijk verloren. Ook in de tweede set nam Landgraaf een ruime voorsprong en dreigde wederom een verliespartij. Zover kwam het niet; S.E.C. ging plotseling veel attenter te werk en kreeg steeds meer grip op het spel van de tegenstander. Na een zenuwslopend verloop werd de set met 26-28 gewonnen. Een heel belangrijke winst, want vanaf nu was S.E.C. heer en meester. Met 16-25 en 17-25 werden ook de derde en vierde set een prooi en was de overwinning een feit.

Gelegenheidscoach Ruud Janssen die de zieke John Hendriks verving, was na afloop opgelucht. Hij: “Ik ben blij voor de dames dat het uiteindelijk goed is afgelopen. Het was echt heel mooi om te zien hoe ze het tij hebben gekeerd. Echt heel knap gedaan.”

Afgelast
De wedstrijd tegen het tweede team van VC Landgraaf die voor vandaag, zaterdag 5 februari op het programma stond, gaat niet door. Bij de tegenstander heeft corona helaas toegeslagen.

← Vorig bericht

VIDEO VV Walram wint boeiend oefenduel 

Programma’s vanaf 6 februari

Volgend bericht →