Prins Friso is overleden.

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Berg en Terblijt » Prins Friso is overleden.

Gemeentebestuur Valkenburg aan de Geul betuigt haar medeleven.Prins Friso, de tweede zoon van prinses Beatrix, is op Paleis Huis ten Bosch overleden. De Rijksvoorlichtingsdienst heeft dat bekendgemaakt. De prins is 44 jaar geworden.

Prins Friso lag sinds 17 februari 2012 in coma, als gevolg van een ski-ongeluk tijdens de jaarlijkse wintersportvakantie van de Oranjes in Oostenrijk. Hij raakte bedolven onder een lawine toen hij met een Oostenrijkse vriend buiten de skipiste aan het skiën was in de buurt van Lech.

Tv Valkenburg heeft i.v.m. hiermede de muziek achter de nieuwskrant aangepast. De Tv-programma’s blijven vandaag gehandhaafd. Vanaf vannacht 24 uur zenden wij deel 2 en 3 uit van de documentaire reeks van Jacquo Silverentand over de Valkenburgse grotten in oorlogstijd.
Reactie gemeentebestuur op overlijden Prins Friso

Het Valkenburgse gemeentebestuur heeft haar medeleven betuigd omtrent het overlijden van prins Friso.
"Het overlijden van prins Friso is een tragisch verlies. Wij wensen prinses Mabel en hun twee dochtertjes, prinses Beatrix, koning Willem-Alexander en koningin Máxima, prins Constantijn en prinses Laurentien namens de ge-meente Valkenburg aan de Geul heel veel sterkte toe in deze verdrietige tijd. Wij hopen dat ze troost mogen vin-den in de grote waardering voor prins Friso en het medeleven vanuit de bevolking voor de Koninklijke familie".

Reactie Commissaris van de Koning op overlijden Prins Friso:
“Ik ben diep geraakt door het verdrietige nieuws van het overlijden van Zijne Koninklijke Hoogheid Prins Friso. In Limburg leven wij intens mee met Prinses Mabel, de kinderen en de gehele koninklijke familie. In gedachten zijn wij bij hen. Namens de Limburgse samenleving wens ik de gehele familie in deze moeilijke tijd veel kracht en sterkte toe”, aldus Gouverneur Theo Bovens.
Meer over prins Friso vindt u op: www.nos.nl

← Vorig bericht

Houthemse woning voor 6 maanden dicht.

Statafelgroep van Langedijk naar de Lourdesgrot.

Volgend bericht →