Prins Rowan I en prinses Naomi in Vilt

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Vilt » Prins Rowan I en prinses Naomi in Vilt

Regeren over het TörkenrijkAfgelopen zaterdag 13 januari is tijdens een gezellige en druk bezochte carnavalszitting het nieuwe prinsenpaar 2007 van Vilt uitgeroepen. Dit uiteraard eerst nadat er afscheid werd genomen van prins Sander en prinses Soraya. Na het optreden van allerlei artiesten werd het nieuwe paar bekend gemaakt.
De nieuwe prins uit het Törkenrijk heet prins Rowan I (Ubags). Hij wordt vergezeld door prinses Naomi (Janssen). Zij zullen dit seizoen regeren over de Törkskes in Vilt.
De komende weken zullen zij de jeugd van Vilt in een groot aantal activiteiten voorgaan. Hiermee beginnen zij op zaterdag 27 Januari vanaf 15.11 uur met een gezellige discomiddag in gemeenschapshuis Cascade. Tijdens deze middag zullen zij een groot aantal gastverenigingen ontvangen die tijdens deze middag garant staan voor een diversiteit aan optredens.
Op zaterdag 10 februari zal vanaf 14.11 uur de carnavalszitting voor de senioren uit Vilt en Berg en Terblijt plaats vinden in zaal ’t Vöske te Berg en Terblijt. Aansluitend, in de avonduren, is er vanaf 21.11 uur een pyamabal. Iedereen is deze avond welkom met een ludieke, sjieke, kleine, grote, carnavaleske of …………pyama!
DJ Johan Godding zal met zijn muziek voor een juiste stemming zorgen.
Naast deze activiteiten zullen Prins Rowan I en Prinses Naomi diverse recepties en gastverenigingen bezoeken voordat zij zich vanaf 18 februari helemaal in de carnavalsdrukte zullen gooien.

← Vorig bericht

Prins Match II, Prinses Rachel en Minister Kay

Carnavalsavond Buurtvereniging Heekerbeek

Volgend bericht →