Prinsenzitting CS de Mirlitophile 1879

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Valkenburg Centrum » Prinsenzitting CS de Mirlitophile 1879

Zit op 10 februari vol met topartiesten

De Canrnavalsociëteit de Mirlitophile 1879 organiseert op zaterdag 10 februari as. haar jaarlijkse Prinsenzitting. De zitting wordt gehouden in de theaterzaal van Sport- en Recreatiecentrum Polfermolen. De gastheren zijn natuurlijk Prins Boy I en Minister Ronald.

De plaatselijke inbreng wordt geleverd door alle Valkebergse Zaate Hermeniekes, de winnaar van carnavalssjlager 2007 Brullentère met de sjlager “Same aan de rol”, dit jaar treden op de Valkenburgse zanggroepen Toesl en Valsj Trio en de dansgroep Flash van sportstudio Cosy Corner.

De rest van de bonte carnavalsavond wordt opgeluisterd door Limburgse topartiesten zoals Hay Bodde, eigenlijk ook van ons, en als afsluiter Guido en Martin van de Schintaler.

In de Buut Hub Stassen uit Voerendaal. Een van de andere hoogtepunten belooft weer het optreden te worden van het duo Sjwats Wies uit Kerkrade, lees Bleyerheide.

Muzikaal wordt de avond opgeluisterd door onze Hofkapel Walram.

Kortom carnavalsminnend Valkenburg mag deze avond niet missen.

Kaarten à raison van € 11,00 zijn verkrijgbaar in de voorverkoop bij de Music Store aan het Walramplein en het Toebackshuis in de Passage. Ook aan de ingang zijn nog kaarten te krijgen.

De zaal is geopend vanaf 19.00 uur. De Prinsenzitting begint om 20.00 uur.

← Vorig bericht

Iason dames senioren 2 kampioen.

Grote brand in de Dr. Ariënsstraat

Volgend bericht →