Prinses Beatrixsingel weer open voor verkeer

Voorpagina » Toerisme » Prinses Beatrixsingel weer open voor verkeer

Met ingang van vrijdagavond 27 maart is het weer mogelijk om over de Prinses Beatrixsingel te rijden. De straat wordt opengesteld voor alle verkeer en de omleidingsroutes worden ook opgeruimd. De aansluiting Koningswinkelstraat – Prinses Beatrixsingel blijft voorlopig wel nog afgesloten. Het aangebrachte beton in de middengeleider dient verder uit te harden. Dit kost minimaal een week tijd.
Singel is nog niet geheel klaar
De bovenste laag asfalt, de zogenaamde deklaag die ook de rode fietsstroken bevat, moet bij hogere temperaturen aangebracht worden. Om de deklaag aan te brengen is het nodig om de weg nog één dag af te sluiten. Zodra de datum bekend is wordt dit via de aannemer, deze internetpagina en via de digitale nieuwsbrief van de gemeente bekend gemaakt.
Verkeershinder
Na het aanbrengen van de deklaag kan er nog een aantal dagen sprake zijn van enige verkeershinder omdat de belijning en de rioolputten aangebracht moeten worden. Deze werkzaamheden worden echter in het verkeer uitgevoerd, er vindt dan geen afsluiting van de straat plaats.
Vla
Buurtbewoners trakteerden de werkers aan de Pr.Beatrixsingel vrijdagmiddag op een lekker stuk vla. “Dat hebben ze verdiend. Ze hebben heel hard gewerkt”, aldus bewoner Marianne Simons-Janssen.
Foto’s Fons Winteraeken, TV Valkenburg

← Vorig bericht

Coronacrisis: Toespraak gouverneur Bovens

Coronacrisis: Corvette F.A.M.E. nu al afgelast

Volgend bericht →